5 روش برای ساخت قالب تزریق پلاستیک وجود دارد که هر کدام از این قالب ها فرایند پیچیده ای در قالبسازی دارند.
زمان مطالعه کمتر از 6 دقیقه
در فرایند تزریق پلاستیک امروزه برای تولید پلاستیک از تکنیک های گوناگون قالبسازی استفاده می شود و هر محصول پلاستیکی نیاز به قالب خاصی دارد .
اگر به دنبال تولید یک قطعه پلاستیکی هستید ، یکی از اولین مواردی که باید تعیین شود ، نوع قالبی است که برای محصولات شما بهترین باشد .
ما در قالبسازی پارسا ، برای طراحی و ساخت قالب تزریق پـلاستیک تخصص داریم.
در این مقاله 5 روش مختلف ساخت قالب، مزایا و محصولات آنها را به طور خلاصه برای شما عزیزان توضیح می دهیم.
قالب های تزریق پلاستیک بادی برای اجسام توخالی مانند بطری مناسب است:
این روند مراحل مهمی را در بطری شیشه ای دنبال می کند. پریفرم (جرم پلاستیکی داغ ، در کل یک لوله) توسط هوا باد می شود. با توجه به شکل قالب هوا در برابر پلاستیک قالبی دلخواه را ایجاد می کند که پس از سرد شدن پلاستیک خارج می شود.
روند قالب سازی بادی برای ساخت حجم بالای اشیاء توخالی ، طراحی شده است. اگر شما به بطری های زیادی نیاز دارید ، بهترین روند این است و ظروف قالبسازی بادی بسیار نازک و با دیوار ایجاد می شوند و می تواند بسیار اقتصادی انجام شود. اسم این روش قالبسازی گویای همه چیز است. یک جنس پلاستیک گرم شده بلافاصله به شکل فشرده می شود.
فشرده سازی قالب برای اشیاء بزرگتر مانند قطعات خودرو مناسب است:
روند گرمایش ، به نام پختگی ، قسمت نهایی است . با هر بار بسته شدن قالب تزریق پلاستیک داغ ( پخته ) وارد قالب شده و بعد از حفظ و نگهداری کامل، مانند سایر روشهای قالبسازی می شود که بعد از شکل دادن، قالب ها را می توان از هم جدا کرد.
اگر برگه های پلاستیک استفاده شوند مواد ابتدا قبل از جداسازی در قالب ریخته می شود. این روش قالب سازی خیلی مناسب برای ترکیبات با استحکام بالاست.
خصوصا رزین های گرمازا و همچنین فایبر گلاس و پلاستیک تقویت شده ی مستحکم در فشرده سازی، برای صنعت خودرو روش ارزشمندی است .
قالب گیری اکستروژن مناسب برای قالبهای تزریق طولانی مانند لوله و نی:
در بقیه موارد، روش های قالب گیری اکستروژن، برای به دست آوردن رزین های پلاستیک در قالب استفاده می شود. در این روش پلاستیک ذوب شده را به طور مستقیم از قالب بیرون می کشند و شکل قالب محصول نهایی را تشکیل می دهد.
قالب گیری اکستروژن شامل مجبور کردن پلاستیک مذاب از طریق قالب به سطح مقطع ثابت است. این روشی کارآمد برای شکل های مختلفی است که تولید می شود. چون پلاستیک ذوب شده از فرم جامد و دوباره ساخته شده است و فقط با حرارت می تواند اکستروژن شود و اکسترود لوله سرد شده می تواند برای حمل و نقل، در اندازه های دلخواه برش داده شود.
قالب تزریق پلاستیک مناسب برای تولید قطعات با کیفیت و حجم بالا:
قالب تزریق تقریباً پرکاربردترین تکنیک قالب است. پرس های مورد استفاده در این روند در اندازه های متفاوت هستند و براساس فشار یا مونتاژ درجه بندی می شوند.
ماشین های بزرگتر می توانند قطعات ماشین قالب تزریق شوند. ماشین های کوچکتر می توانند خیلی دقیق بخش های پلاستیکی را برای کاربردهای جراحی تولید کنند.
علاوه بر این ، انواع زیادی از رزین های پلاستیکی و مواد افزودنی وجود دارد که می توانند در فرآیند قالبسازی تزریق پلاستیک مورد استفاده قرار بگیرند و انعطاف پذیری آن را برای طراحان و مهندسان افزایش دهند.
4 thoughts on “5 روش ساخت قالب تزریق پلاستیک”